Сет за длабински пилинг – Aqua Vital Dermo Peel

Цена: 2,400 ден

Најавете се за салонска цена
SKU: 6340 Category: Tags: , ,

Сетот за длабински пилинг содржи:

  • Пилинг емулзија: содржи Алантоин и Оксиластил, две активни компоненти кои ја стимулираат регенерацијата и оксигенацијата. Служи за активирање на пилингот во прав.
  • Пилинг во прав: Длабински ензиматски пилинг со ензими од ананас, кои го разградуваат меѓуклеточниот цемент и ги елиминираат мртвите клетки, механички со микрочестичките од планктон и Filipendula ulmaria
  • Крем со фактор за раст
  • Крем со УВ заштита
  • Пастила за маска за смирување

 

Product Cat

Brand

Anesi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Сет за длабински пилинг – Aqua Vital Dermo Peel”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Сет за длабински пилинг – Aqua Vital Dermo Peel”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top