Сет за чувствителна кожа – Harmonie

Цена: 2,300 ден

Најавете се за салонска цена

Сетот содржи монодози за 4 целосни третмани за чувствителна кожа:

Concentré Harmonie Absolue

Би-фазен концентрат за третман на потеклото на сензитивноста.

  • Смирува и омекнува
  • Заштитува и ги зајакнува ѕидовите на капиларите
  • Репарира, реструктурира и ги регенерира ткивата

Маска Capitale

Серум Harmonie

Крем Harmonie

 

Product Cat

Brand

Anesi

Scroll to top