Фиксатор за трајно виткање на коса LAKME 1000мл

Цена: 590 ден

Најавете се за салонска цена

трајно ја фиксира формата на влакното, го обновува влакното и ја затвора кутикулата

SKU: LM022 Category: Tags: , , ,

Овој серум има двојна улога:

  • Фиксаторот за трајно виткање на коса
  • Стимулира реконструкција на прекинатите јонски врски,
    со третманот за трајно виткање

Ги обновува каналите на влакното, го пополнува со тело и
ја затвора кутикулата. Косата станува мека и хидрирана.

Употреба: се нанесува врз витлерите за
трајно фиксирање на формата.

Product Cat

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Фиксатор за трајно виткање на коса LAKME 1000мл”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Фиксатор за трајно виткање на коса LAKME 1000мл”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top