Спреј со бадемово масло (заштита од сонце, загаден воздух и чад од цигари) INSIGHT 100мл.

Цена: 690 ден

Најавете се за салонска цена

анти-оксиданс за прочистување на косата од отрови (не се плакне!)

 

Спреј за прочистување на косата од отрови (анти-оксидант). Одличен за пушачи! Прави заштитна обвивка и го штити влакното од сонце и морска сол.
Употреба: Нанесете на влажна коса (не се плакне)! Протресете пред употреба.

БЕЗ – SLS/SLES
БЕЗ – парабени
БЕЗ – колоранти
БЕЗ – силикони
БЕЗ – алергени парфеми

ОРГАНСКИ екстракти
100% Made in ITALY

 
Product Cat

Brand

Insight

Препорачани производи

Scroll to top