Ампули за успорување на растот на влакната DEPILEVE 3 x 10мл

Цена: 270 ден

Најавете се за салонска цена

се нанесуваат по депилацијата, додека порите се уште отворени (со папаја и витамин Е)

Ги ослабнува влакната и го успорува нивниот раст. Содржи папаја и витамин Е кои се докажани агенси за оваа намена.

Се нанесува по депилацијата, додека порите се се уште отворени.

Product Cat

Brand

Depileve

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ампули за успорување на растот на влакната DEPILEVE 3 x 10мл”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ампули за успорување на растот на влакната DEPILEVE 3 x 10мл”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top