Ампулa за успорување на растот на влакната DEPILEVE 1 x 10мл

Цена: 100 ден

Најавете се за салонска цена

се нанесуваат по депилацијата, додека порите се уште отворени (со папаја и витамин Е)

Ги ослабнува влакната и го успорува нивниот раст. Содржи папаја и витамин Е кои се докажани агенси за оваа намена.

Се нанесува по депилацијата, додека порите се се уште отворени.

Product Cat

Brand

Depileve

Препорачани производи

Scroll to top