FOLISERUM 30ml.

Цена: 380 ден

Најавете се за салонска цена

FOLISERUM Ултра навлажнувачки серум кој се аплицира после депилација.

Во себе содржи салицилна киселина која превенира во создавањето на поткожни влакна. Богата со Q10 и церамиди за да ја штити бариерата и ја обновува кожата.

Нанесувајте редовно, директно на местото се додека не израсне влакното.

Внимание: производот да не го користат лица алергични на салицилна киселина.

Brand

Depileve

Scroll to top