Контакт телефон: 02 3109 130

Geminis International | Beauty Supplies

Најголема Е-продавница за професионална козметика во Македонија (опрема и материјали за фризери и козметичари), наменета само за регистрирани соработници.

Натурал Филм восок Depileve 1кг. (гранули)

Цена: 650 ден

Најавете се за салонска цена
SKU: 6124/1 Категорија Ознаки: , ,

Еден од најуспешните и најпродаваните восоци на Depilève (златниот ладен восок), сега можете да го добиете и во филм форма.

Направен од деривати на смоли и течни смоли за поголема еластичност и температурна отпорност. Овој восок се карактеризира со голема моќност за отстранување на сите типови на влакна. Содржи пчелин восок и агенси за пластификација кои ја омекнуваат кожата и овозможуваат брзо сушење и ефикасна услуга за кратко време. Агенсите за стабилизација кои се составен дела на неговата формула дозволуваат нанесување на големи секции на нозете и грбот

Brand

Depileve

Scroll to top