NG Урма ролон 100гр DEPILEVE

Цена: 79 ден

Најавете се за салонска цена

традиционален восок од Средниот Исток, со Anti-Age ефект

Микс од рајско овошје (урма) и благотворни лушпи од палма
за Anti-Age ефект. Содржи фитостерол, растителни исофлавоноиди и витамин Е.
Традицијата на древниот Среден Исток, со егзотична арома.

Тип на влакно: фини, средни и груби.
Тип на кожа: нормална и сува.
Зони: нозе и грб.

Ролон од 100гр

Product Cat

Brand

Depileve

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “NG Урма ролон 100гр DEPILEVE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “NG Урма ролон 100гр DEPILEVE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top