Златен патрон DEPILEVE 40гр

Цена: 72 ден

Најавете се за салонска цена

„Оригинална“ рецепта за веѓи и препони

„Оригинална“ рецепта за веѓи и бикини.
Максимално нанесување, без да остава траги.

Тип на влакно: сите типови.
Тип на кожа: нормална.
Зони: веѓи и бикини.

Патрон од 40гр

 

Product Cat

Brand

Depileve

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Златен патрон DEPILEVE 40гр”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Златен патрон DEPILEVE 40гр”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top