Роза восок со пудра (ладен) DEPILEVE 750гр

Цена: 480 ден

Најавете се за салонска цена

нелепливо чувство по депилацијата (за влажни временски услови)

Сакате мека кожа како на бебе?
Кремаста текстура, збогатена со пудра, за свилено, нелепливо чувство по депилацијата.
Идеален за влажни временски услови и сува, исончана кожа.

Тип на влакно: фини, средни и груби.
Тип на кожа: сите типови.
Зони: раце, нозе и грб.

Конзерва од 800гр

Product Cat

Brand

Depileve

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Роза восок со пудра (ладен) DEPILEVE 750гр”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Роза восок со пудра (ладен) DEPILEVE 750гр”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top