Восок DNA Crystal Film (анти-алергенски, без колофониум) 800мл

Цена: 795 ден

Најавете се за салонска цена

Anti-Age восок со анти-алергенски својства (за лица алергични на смола од пчели)

SKU: CZ003 Category: Tags: , , , ,
Најнова 4-та генерација на филм восок, со специјална минерална смола што
не предизвикува воспалителна реакција, дури и кај најчувствителната кожa.
Се препорачува за корисници алергични на колофониум (килибар).
SMART: Овој восок има патентирана двобојна формула и кога е време да се отстрани,
ја менува лила нијансата од потемна во посветла. Делува како термо маска под
која активните состојки длабоко навлегуваат во кожата. Во моментот кога
процесот на пенетрација на состојките завршува, бојата станува
светла лила и му индицира на козметичарот дека е време да ја извади.
Ако веднаш по отстранувањето на восокот, ја допрете кожата,
ќе забележите дека е мазна, хидрирана, мека и без мртви клетки.
Веднаш станува посветла и блескава.
АКТИВНИ СОСТОЈКИ:
• Морски DNA нишки
• Природен навлажнувачки фактор
ЕФЕКТИ:
• Нежно и темелно ги отстранува влакната, што го прави
идеален и за најчувствителната кожа.
• Ги отвора порите и вака влакната излегуваат полесно и активните состојки
полесно се апсорбираат (нанесени претходно и оние што ги содржи восокот).
• Ги отстранува мртвите клетки од површината и ја прави кожата мека и мазна.
• Делува како осмозна маска и ја хидрира кожата
• Ја зголемува периферната циркулација, ги храни, оживува и обновува ткивата.
Product Cat

,

Brand

Depileve

Scroll to top