Топилка за ролони DEPILEVE 4×40гр

Цена: 4,990 ден

Најавете се за салонска цена

едновремено загревање на 4 ролони за депилација на лице (веѓи, надусници)

Топилка за ролони од 40гр. Едновремено загревање на 4 ролони за депилација на лице (веѓи, надусници).
Со автоматски регулатор на топлина. Изработена во Шпанија според сите Европски стандарди.
Product Cat

Brand

Depileve

Scroll to top