Топилка за парафин DEPILEVE 1,5кг

со регулатор за 2 нивоа на топлина: 55ºC и 65ºC

Сподели
Класична топилка за парафин со регулатор за 2 нивоа на топлина: 55ºC и 65ºC.
Удобен сад за целосно потопување на дланките и стапалата, со обележан min и max.
Во релаксирачка портокалова-крем боја.
Топилка за парафин DEPILEVE 1,5кг
Product Cat

Scroll to top
Сакате производи за домашна употреба?Ние ви нудиме одлични производи за сечиј вкус

Изберете си одлични  производи за домашна употреба.