Борер за машинка – Tirch Cylinder
Сподели

Керамички борери за електрични турпии

  • XF – екстра фина
  • F – фина
  • M – средна
  • C – груба
  • XC – екстра груба
Борер за машинка – Tirch Cylinder
Scroll to top
Сакате производи за домашна употреба?Ние ви нудиме одлични производи за сечиј вкус

Изберете си одлични  производи за домашна употреба.