Контакт телефон: 02 3109 130

Geminis International | Beauty Supplies

Најголема Е-продавница за професионална козметика во Македонија (опрема и материјали за фризери и козметичари), наменета само за регистрирани соработници.

Eлектрична турпија Mercedes-2000

Цена: 1,650 ден

Најавете се за салонска цена
SKU: 6566/3 Категории , Ознаки: , ,

Фреза за почетници

Фреза обезбедува солидна работа со вртежи на главата кои се движат од 0 до 20 илјади. Комплетот вклучува: фреза, држач за глава, основа за фреза, комплет секачи (бесплатно!) и гаранција.

Едноставна операција

Фреза е исклучително лесна за употреба. Поврзете ја главата со основата, вметнете го секачот со притискање, вклучете го напојувањето. Сега само прилагодете ја брзината на ротација со копчето. Ако сакате да ја промените насоката на вртење, целосно запрете ја главата и потоа префрлете ја нагоре или надолу со помош на копчето.

Технички податоци:
* Напојување 220-230 V / 50-60 Hz
* Ергономски дизајн
* Десна и лева ротација
* Прекинувач и регулирање на брзината во напојувањето / базата
* Непречено регулирање на брзината од 0-20 илјади.
* Дијаметар на секач 2,35
* 12-месечна гаранција.

Scroll to top