Машинка за маникир (електрична турпија) BQ-206
Сподели
Вртежи во мин. 25000/30000
Јачина на мотор 20w
Напон 12V
Машинка за маникир (електрична турпија) BQ-206
Scroll to top
Сакате производи за домашна употреба?Ние ви нудиме одлични производи за сечиј вкус

Изберете си одлични  производи за домашна употреба.