Тексас торба TERMIX®

Цена: 870 ден

Најавете се за салонска цена

Оваа лесно преносна торба е вашата нова подвижна фризерница. Одлична е за спорт, патувања и долги прошетки.

Category: Tags: , ,

Практична Торбица од тексас со бела широка рачка (4 прегради)

Напомена: Оваа торба не е достапна за индивидуална продажба. Влегува во TERMIX® сетот со Тексас торба.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Тексас торба TERMIX®”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Тексас торба TERMIX®”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top