Попуст!

ЛУКСУЗЕН ЗЛАТЕН СЕТ (17, 23, 28, 32 И 43 MM Ø)

Цена: 2,360 ден

Најавете се за салонска цена

ја исправува и највитканата, густа и остра коса (30% намалено време на фенирање)

TERMIX®  лансираше лимитирана линија на златни четки, со специјални влакна за исправување и на највитканата коса.

Зошто се толку посебни? 

Нежни се за влакното и ја затвораат кутикулата (за да не истекуваат маслата и водата од срцевината на влакното). Косата останува супер-сјајна и здрава, дури и кај клиенти што редовно се фенираат. Влакното е нахрането и богато со сопствените состојки, што го зачувуваат сјајот и тежината на косата.

  • Баланс на влакната: микро-филаменти од различна димензија
  • Јонски материјал: ја затвора кутикулата на влакното
  • Анти-статик: косата ја прават мазна и сјајна
  • 10% подобра вентилација од стандардните четки (заради широките дијамантски отвори во облик на дијамант)
  • Површина отпорна на топлина до 300ºC
  • Супер-брза работа (30% намалено време на фенирање)
  • Ергономскa рачка (удобна за долготрајна употреба)
  • Отпорни на корозија

 

Одлични се за екстремно виткана коса!

 

 

ЧЕКОР 1

ЧЕКОР 2

ЧЕКОР 3

ЧЕКОР 4

 

Product Cat

,

Scroll to top