СЕТ за фризери + ГРАТИС торба (за домашни посети) TERMIX®

Цена: 9,740 ден

Најавете се за салонска цена

Оваа лесно преносна торба е вашата нова подвижна фризерница

Лесен фен за коса (со супер-брз мотор) SECADOR COMPACTO 4300 TERMIX®

лесен, воздушест дизајн со брз проток на воздухот (против дехидрирање на влакното)

Четка за медиум дебелина на влакно (против дехидрирање) Ø17 TERMIX

единствената четка, што го контролира проблемот со дехидрирање на влакното (30% намалено време на фенирање)

Четка за медиум дебелина на влакно (против дехидрирање) Ø23 TERMIX

единствената четка, што го контролира проблемот со дехидрирање на влакното (30% намалено време на фенирање)

Четка за медиум дебелина на влакно (против дехидрирање) Ø28 TERMIX

единствената четка, што го контролира проблемот со дехидрирање на влакното (30% намалено време на фенирање)

Четка за медиум дебелина на влакно (против дехидрирање) Ø32 TERMIX

единствената четка, што го контролира проблемот со дехидрирање на влакното (30% намалено време на фенирање)

Четка за медиум дебелина на влакно (против дехидрирање) Ø43 TERMIX

единствената четка, што го контролира проблемот со дехидрирање на влакното (30% намалено време на фенирање)

Рачно Огледало TERMIX®

Овозможува клиентот да си ја види косата од сите агли 

2 x насочувачи на воздух (за фен) TERMIX®

Додатоци за фен (за исправување на коса) во 2 различни димензии

Тексас торба TERMIX®

Оваа лесно преносна торба е вашата нова подвижна фризерница. Одлична е за спорт, патувања и долги прошетки.

Торба (тексас) со сет од:

  1. Практична Торбица од тексас со бела широка рачка (4 прегради)
  2. Комплет од 5 основни Четки за нормална коса TERMIX® Evolution ( Ø17 мм, Ø23 мм, Ø28 мм, Ø32 мм, Ø43 мм). Го намалуваат времето на сушење на косата за 30% од традиционалните алуминиумски четки
  3. Рачно Огледало (за клиентот да може да си ја види косата одзади)
  4. Професионален Фен SECADOR COMPACTO 4300 TERMIX® против дехидрирање на косата. Тежина 850 грама. Има 2 брзини, 3 нивоа на температура и копче за ладен воздух. Удобен, ергономски фен, лесен за работа (со отстранлив филтер)
  5. Вклучува 2 различни големини на ротирачки Насочувачи на воздух (за фен)

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “СЕТ за фризери + ГРАТИС торба (за домашни посети) TERMIX®”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “СЕТ за фризери + ГРАТИС торба (за домашни посети) TERMIX®”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Препорачани производи

Scroll to top