Мека четка за тенка и многу оштетена коса Ø28 TERMIX

јонските влакна ја штитат косата од пукање и оштетување (поголем волумен)

Сподели

Специјално дизајнирана за тенка и многу оштетена коса. Јонските влакна ја штитат косата од пукање и оштетување (потенки се и измешани со микрофиламенти во беж боја). Ваквата структура обезбедува подобро продирање во косата и поголем волумен.

  • Еластични влакна, отпорни на топење од топлина
  • 30% побрзо време на сушење на косата (заради широките отвори што ја затоплуваат четката)
  • Распоредот на влакната под агол од 90° подобро пенетрираат во косата
  • Специјално дизајнирани отвори, за поголем проток на воздух
  • Ергономски дизајн
  • Водоотпорна

 

Мека четка за тенка и многу оштетена коса Ø28 TERMIX
Product Cat

,

Scroll to top
Сакате производи за домашна употреба?Ние ви нудиме одлични производи за сечиј вкус

Изберете си одлични  производи за домашна употреба.