Керамичка + јонска четка за стилизирање OLIVIA GARDEN

Цена: 650 ден

Најавете се за салонска цена

јонска технологија, го враќа балансот на влакното и кожата на главата (со додаток за раздвојување патец и прамени)

Четка за стилизирање што нежно го масира скалпот и лесно ја отплеткува косата.
Применува јонска технологија, за да го врати балансот на влакното и кожата на главата.
Косата станува мека, мазна и сјајна. Може да се користи за фенирање.
Ергономски дизајн.

Scroll to top