Дрвена четка со 100% природни влакна и јонска база (округла) MP HAIR 18мм

Цена: 390 ден

Најавете се за салонска цена

природни материјали, за зачувување на балансот на влакното и кожата на главата

SKU: MP046 Categories: , Tags: , , ,

Четка за стилизирање што нежно продира низ косата и не ја кине.
Од природни материјали, за зачувување на балансот на влакното и кожата на главата.
Косата станува мека, мазна и сјајна. Се користи за волуменозни фризури.
Ергономски дизајн. Со 100% природни влакна од вепар.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Дрвена четка со 100% природни влакна и јонска база (округла) MP HAIR 18мм”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Дрвена четка со 100% природни влакна и јонска база (округла) MP HAIR 18мм”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top