Гумена четка за расчешлување (пнеуматик) со Анти-лизгачка рачка TERMIX

Цена: 490 ден

Најавете се за салонска цена

Одлична за отплеткување и стајлинг на долга и средна коса

Четка за расчешлување што нежно го масира скалпот и ја отплеткува косата. Со воздушно перниче (што се прилагодува на контурите на главата) и кадифено мазен анти-лизгачки материјал. Одлична за отплеткување и стајлинг на долга и средна коса.

Product Cat

,

Scroll to top