Голема керамичка + јонска четка (елипса) OLIVIA GARDEN

Цена: 990 ден

Најавете се за салонска цена

двострана четка со природни влакна за фенирање и расчешлување (со додаток за раздвојување патец и прамени)

Четка за стилизирање што нежно го масира скалпот и лесно ја отплеткува косата.
Применува јонска технологија, за да го врати балансот на влакното и кожата на главата.
Косата станува мека, мазна и сјајна. Се користи за фенирање и обликување.
Ергономски дизајн.

Scroll to top