Пристап до салонскиот дел од веб страната (големопродажни цени) имаат сите козметички и фризерски салони од Македонија. Барањата за Регистрација на салон, ќе бидат разгледани и процесирани во најкус можен рок. Податоците за Вашето корисничко име и лозинка, ќе ви бидат испратени на е-mail или SMS порака.

Scroll to top