CERAZYME®DNA

Најавете се за салонска цена

Лабораториите за козметика се фокусирани да развијат нови активни состојки што лесно се абсорбираат во кожата. Сепак, продирањето во најдлабоките слоеви на кожата е сеуште голем предизвик. Како да ја
преминеме природната бариера на кожата?

Патентираната формула CERAZIME® DNA за депилација со филм восок, за прв пат во светот, успеа со активните состојки, длабоко да навлезе во кожата и истовремено да обезбеди:

+ ефикасно отстранување на влакната
+ длабинска нега на кожата.

Со нанесување на восокот, порите се прошируваат и се создаваат илјадници микро-канали што убаво ги апсорбираат активните состојки. Восокот ја
одобрува и периферната циркулација и им овозможува на активните состојки да стигнат до сите делови на кожата. Дополнително, восокот прави бариера на најгорниот слој на кожата и не дозволува активните состојки да се изгубат, пред да заврши третманот. Третманот ги лечи оштетените ткива
на кожата. Делува како вистинска термо-маска.

Showing all 10 results

Scroll to top