Плаќање

[vc_row][vc_column][vc_tta_accordion][vc_tta_section title=”Кој може да купува на страната? ” tab_id=”1485781257365-37032a47-61cd”][vc_column_text]Страната е наменета за професионални козметички и фризерски салони со кои соработуваме. По отворање на профил, имате преглед на големопродажната цена на производот и можете онлајн да направите нарачка.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Дали може да купам на фактура?” tab_id=”1485779125353-1785de01-643d”][vc_column_text]Да, се разбира дека може да платите вирмански на фактура. Откако ќе се евидентира уплатата, робата ќе ви се достави или ќе си ја подигнете од нашите простории.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Дали може да се плаќа одложено?” tab_id=”1485779125358-a1988499-59f8″][vc_column_text]Да, сите наши клиенти кои имаат склучено договор за соработка може да плаќаат одложено на 15 или на 30 дена во зависност од типот на договорот.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Како да направам нарачка?” tab_id=”1485779156377-531d152b-545f”][vc_column_text]Откако ќе се најавите на веб страната со Вашето Корисничко име и Лозинка,
сите производи ќе бидат достапни да се видат со големопродажни цени.

Доколку сакате некој производ да го нарачате, кникнете на називот на самиот производ,
потоа наведете ја количината со -/+ и кликнете на розевото копче: ДОДАЈ ВО КОШНИЧКА.

Повторете ја постапката и со останатите производи што ви се потребни.
Кога ќе ја завршите нарачката, во горниот десен агол, ќе ја видите состојбата во Вашата кошничка.

Кликнете на симболот за торбичка, за да влезете во вашата Листа на нарачки.
Тука можете да ја ревидирате нарачката (да ги зголемите или намалите количините,
да избришете некој артикал што е погрешно внесен).

Кога ќе бидете сигурни за изборот и количините, притиснете на ИСПРАТИ НАРАЧКА.

На Вашиот е-маил ќе Ви стигне потврда за Вашата нарачка со листата на производи
што сте ги нарачале. Редовно испорачаната порачка, ќе ја добиете за 1-2 работни дена.[/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_accordion][/vc_column][/vc_row]

Scroll to top