Супер храна за вашата коса (органска): OWAY

Ве покануваме во лабораториите OWAY! Проверете од кои состојки правиме Бои за Коса:

➖ ЗОШТО ОРГАНСКИ производи за коса OWAY Organic ?

 • ОРГАНСКА ЛИНИЈА (првата линија на професионална козметика со био-динамични екстракти,
  необработени растенија, хидролати и есенцијални масла)
 • БИО-ДИНАМИЧНИ РАСТЕНИЈА
  Веруваме во био-динамични растенија, тип на Агрокултура што ги користи маслата и забранува употреба на хемикалии.
  Употребуваме чисти, необработени билки со сите корисни состојки, што остануваат внатре.
 • КИЛИБАРНО СТАКЛО
  Веруваме дека шишињата од килибар, се најбезбедни за човековото здравје и животната средина.
  Убаво ја заштитуваат формулата на производот и ја одржуваат свежа и со висока концентрација
  на активни лековити состојки.
 • ЗЕЛЕНА ХЕМИЈА
  Веруваме во Зелена Хемија, за да ви понудиме совршено природни формули што вистински делуваат, нежни за косата, скалпот и вашето здравје. Заменете ја синтетиката со производи од природно потекло.
 • ЕСЕНЦИЈАЛНИ МАСЛА
  Веруваме во незаменливоста на есенцијалните масла, бесценет еликсир во кој е
  концентрирана животната моќ на лековитите билки.
 • НЕ СОДРЖИ СИНТЕТИКА, ОТРОВИ И АЛЕРГЕНИ [не предизвикуваат ќелавост, првут, алергија, остарена коса]

 

Ослободете се од токсини и синтетика! 

 

Супер храна за вашата коса (органска): OWAY
Scroll to top
Сакате производи за домашна употреба?Ние ви нудиме одлични производи за сечиј вкус

Изберете си одлични  производи за домашна употреба.