Депилација со подмладување

Кој рече дека за епилација веќе се е измислено?

Паметна колекција на восоци SMART CERAZYME® DNA,
што ја менува бојата кога е време да се отстрани.

ВО ШТО Е РАЗЛИКАТА? Освен депилација, овој моќен восок
нежно ја негува кожата во најдлабоките слоеви на епидермисот.
(Восокот е термо-маска, и овозможува активните состојки
Q10 + DNK нишки + природен навлажнувач да пенетрираат длабоко во кожата).

CERAZYME® DNA е хигиенски филм восок, се нанесува во многу тенки слоеви,
се фрла по употреба и не се користат ленти.

ОТСТРАНУВАЊЕ НА ВЛАКНАТА + ПОДМЛАДУВАЊЕ 
Лабораториите за козметика се фокусирани да најдат нови активни состојки што се
далеку поефикасни и со помала молекуларна тежина, за да пенетрираат длабоко во кожата
и да се впијат полесно. Секако, продирањето во најдлабоките слоеви на кожата е сеуште
голем предизвик: Како да ја преминеме природната бариера на кожата?
За оваа цел се развиени многу техники, на пример: Мезотерапија, радиофреквенција,
и многу други пристапи познати како „виртуелни игли“, но секако се
поскапа инвестиција и за козметичарите, и за клиентот.

Замислете кога би можеле да ги интегрирате овие активни состојки во најдлабоките слоеви на кожата, без дополнителни трошоци и истовремено да понудите безболно и ефикасно
отстранување на влакната! Денес, ова е веќе возможно.

Сега ќе ви кажеме како:
Патентираниот CERAZYME восок е прв во светот, што состојките растворливи во вода ги меша со масло. Што значи: денес е возможно отстранувањето на влакната, да се искомбинира со длабинска нега на кожата.

Првата предност од користење восок се осмотските карактеристики, што се пресудни за
пенетрација на активните состојки. Со нанесување на восокот, порите се прошируваат и се
создаваат илјадници микро-канали што убаво ги апсорбираат активните состојки.
Восокот ја подобрува и периферната циркулација и им овозможува на активните состојки
да стигнат до сите делови на кожата. Третманот ги лечи оштетените ткива на кожата и
делува како вистинска термо маска.

Втората предност: патентираната формула е направена од специјален минерален восок,
што кога е загреан на специфична температура, дозволува нанесување на многу тенки слоеви
и се лепи не на кожата, туку директно на влакната (па затоа е практично безболна).
Топлината ги отвора порите и го олеснува вадењето на влакната. CERAZYME ја подобрува
периферната циркулација и формулата е нежна и за најчувствителната кожа.

Depileve DNA Mask восокот, е паметен двобоен восок, што ја менува бојата кога е време да се отстрани.
Кога е време за вадење, восокот ја менува бојата од темно во светло виолетова.

CERAZYME ® третманот, ја заштитува еластичноста и цврстината на кожата и го продолжува
младешкиот изглед на кожата. Комплетниот асортиман на производи за нега на кожа за лице и тело, во
својот состав вклучува: коензим Q10, DNA од морски нишки и природен навлажнувач (за длабока 
регенерација на кожата и забавување на прородниот процес на стареење). Овој иновативен
површински третман го враќа сјајот на кожата, ги обновува оштетените ткива и ја подмладува.

Пробајте ја 4-тата генерација од Depilève CERAZYME ® DNA восокот

Бесплатни консултации на: 076/344-426

Купи Онлајн: https://www.depileve.mk/wp/product-category/depilacija/cerazyme-dna/ 

Депилација со подмладување
Scroll to top
Сакате производи за домашна употреба?Ние ви нудиме одлични производи за сечиј вкус

Изберете си одлични  производи за домашна употреба.