Сакам бебешка руса коса?!

Шампон што го редуцира жолтиот пигмент
(за седа, осветлена коса- шатирана, бланширана).

Со инјектиран екстракт од винова лоза и протеини од свила.

Неутрализирачкиот виолетов пигмент го потиснува
несаканото жолтило кај плавите коси.

За BabyBlond нијанса (Супер Цена!)

Сакам бебешка руса коса?!
Scroll to top
Сакате производи за домашна употреба?Ние ви нудиме одлични производи за сечиј вкус

Изберете си одлични  производи за домашна употреба.